ONLINE ARNDAL BODY BOOT CAMP FOR HER

For første gang i Arndals fitness historie starter vi en Boot Camp op i online version. Den er skabt efter helt samme faglige principper, som den, du modtager, hvis du møder op inde i centret Store Kongensgade.

Undervisningsmaterialet i kostvejledningen er identisk med det, som du modtager på min klassiske Boot Camp. Med daglig personlig kontakt til mig via sms. Her sender du billeder af alle dine måltider og vi følger op på din træning,

Udover kostvejledningen modtager du mit bedste online træningsprogram til dig, der ønsker en flot, feminin og stærk kvindekrop. Programmet skal trænes i fitnesscenter og indeholder 3 x træningsprogram med fokus på flad mave, stærk ryg med flot holdning samt en stærk bækkenbund.

Sidst, men ikke mindst, får du en døgnrytme-måling, der giver både dig og mig valide data om din livsstil. Du modtager en sensor med posten, som du skal bære på benet i 7 dage, inden du sender den retur til mig. Ud af dette kommer en præcis måling af dit bevægelses- og søvnmønster. Disse data bruges i den personlige vejledning og til optimering af din kost og træning i forhold til din målsætning. 

Læs mere om mit sundhedskoncept 24 Timer HER.

PROGRAMMET ER SKABT TIL DIG, DER ØNSKER: 

dotdarkstørre
Ønsker fleksibiliteten i at kunne træne det hele hjemme eller vil supplere din eksisterende træning med et onlineprogram.
dotdarkstørre
Er træt af at tabe dig og tage det på igen
dotdarkstørre
Ønsker mere energi og overskud i din hverdag
dotdarkstørre
Det optimale fedtforbrændende program, der i kombination med kostændring kan gøre mirakler ved din figur
dotdarkstørre
At tone og stramme din krop op på den mest effektive måde. Læs: kun 3 timers træning om ugen
dotdarkstørre
Vil øge din muskelmasse og styrke
dotdarkstørre
Én gang for alle vil have en flad, flot mave
dotdarkstørre
Vil have det godt igen med dit spejlbillede og dit tætsiddende tøj 
dotdarkstørre
Drømmer om at føle dig fri, stærk og ubesværet i din krop 

MED KOSTVEJLEDNINGEN FÅR DU:

 • Daglig og personlig feedback på kostindtag per sms
 • Ugentlig feedback på logbog over aktivitet/bevægelse
 • Statusrapportering hver 4. uge for at optimere din proces
 • Løbende svar på alle de spørgsmål, du måtte have undervejs.                     
 • I 1. modul får du to videoer af en times varighed
 • I 2. modul får du en video af en times varighed
 • I 3. modul får du en video af 50 minutters varighed, samt 3 lydfiler, hvor jeg med udgangspunkt i de spørgsmål og udfordringer, jeg ved gør en forskel, har vores psykolog Sisse Find Nielsen med for at give dig konkrete værktøjer.

SÅDAN SER DIN KOSTVEJLEDNING UD  

Forløbet strækker sig over 12 uger og 3 moduler

1. Modul (uge 1 til 4):

Kom godt fra start med enkle kostprincipper, der bygger på helt almindelig mad og som er lette at implementere i en hvilken som helst slags hverdag.

Få konkrete værktøjer til at opnå en varig livstilsforandring.

I undervisningsvideo nr. 1 gennemgår jeg emnerne: Sundhed, balancen mellem mængde af mad og sundhed, træning og daglig bevægelse, faste, det positive mind-set, koststrategier, alkohol, kaffe, motivation mm.

I undervisningsvideo nr. 2 gennemgår jeg de grundlæggende principper for opbygningen af kosten, hvorefter jeg går i køkkenet og kommer med konkrete eksemler.

2. Modul (uge 4 til 8):

I modul 2 går vi mere i dybden med teorien og dernæst din forandring. Vi evaluerer din forandring over de første 4 uger og sætter ind, hvor det gør størst forskel for dig.

Måske spænder noget så umiddelbart fjernt som dit søvnmønster ben for, at du optimer dit resultat - blot for at nævne et klassisk eksempel. Målet er hele tiden at opnå større forståelse og bedre resultater.

Vi ser nærmere på kostens fordeling, næringsrig mad, hvad der påvirker sult og mæthed, søvn, energiomsætningens betydning for den sunde krop. Du vil blive (meget) klogere på alle de faktorer, som påvirker din forbrænding og hvad du konkret kan gøre i din hverdag.

3. Modul (uge 8 til 12):

Det 3. modul har fokus på at få dig helt i mål med din forandringsproces. At få vendt alle aspekter af den sunde livsstil og vanedannelse. Vi ser nærmere på det psykiske aspekt af at spise. Du får gode råd til at kosten ikke bliver enten-eller og at sundhed bliver et ”projekt”. Vi ser på madens betydning for at fejre, feste, trøste, vaner (både de gode og mindre gode) og kedsomhed. Vi ser på, hvilke kulturer og subkulturer, du indgår i. Situationsbetinget spisning. Portioners størrelse og kunsten at levne, når du ikke er sulten mere.
Forløbet starter med en undervisningsvideo på 50 minutter. En video, der har til formål at sætte en masse spørgsmål i gang hos dig. Efter du har set videoen, skal du sende mig en mail, hvor du beskriver dig selv i forhold til indholdet i videoen – og så returnerer jeg med grundig feedback.

FITNESS-DELEN INDEHOLDER HELT KONKRET

 • Introduktionsvideo på 35 minutter med faglige forklaringer om programmernes opbygning og mine ekspert-hemmeligheder til de bedste resultater på kortest mulig tid.
 • Et grundprogram for bækkenbund og mave, du skal lave hver dag. Det hjælper dig til at indarbejde den korrekte og optimale teknik i forhold til træning af maven og bækkenbunden, som skal implementeres i fitnessøvelserne.  Det giver dig ikke kun en flot flad mave. Du undgår også at tisse i bukserne, når du nyser og hopper, ligesom det styrker dine orgasmer. Alt dette for kun 15 minutter af din tid hver dag!
 • Hele 3 træningsprogrammer med henholdsvis 10, 9 og 9 øvelser. Hvert træningsprogram har en samlet varighed på 60 minutter inklusiv konditionstræning og laver en progression fra begynder til let øvet og øvet.
 • Træningsøvelserne er nøje instrueret i videoer én for én. For at få god indsigt i og forståelse for teknikken i hver øvelse anbefaler jeg, at du ser dem hjemme. Så kan du meget lidt let finde frem til den enkelte øvelse, når du står i fitnesscenteret. 
 • Hvert program inkluderer de af Sundhedsstyrelsen anbefalede 20 minutters træning med høj intensitet i en sjov og varierende kombination med træningsøvelser for hele din krop. Se Sundhedsstyrelsesns anbefalinger her. 
 • I forhold til konditionstræningen, som er indarbejdet i programmerne, bestemmer du selv, om skal være på cykel, romaskine, stepmaskine eller løbebånd.
 • Så snart, du har købt forløbet, modtager du det første program, og efter 4. og 8. uge frigives de nye programmer.
 • Henover de 12 uger modtager du løbende materiale per mail med inspiration og motivation, så du hele tiden holdes ved ilden
 • Al den løbende sparring, du måtte have brug for til din træning. Jeg er kun en mail væk.

RESULTATER FRA TIDLIGERE DELTAGERE  

Klik her for at se mere

DET SKAL DU VIDE OM KOSTVEJLEDNINGEN 

Dette er ikke ugens, månedens eller årets fikse idé om, hvad du kan og må spise. Det er et personligt og skræddersyet vejledningsforløb, som bygger på videnskab, og som kommer hele vejen rundt om dig for at få dig i mål. Her handler det om helt almindelig sund mad i de rigtige mængder ud fra, hvor meget - eller lidt - du bevæger dig. 

Hver dag sender du billeder af alt, hvad du spiser. Jeg guider og motiverer dig igennem fødselsdage, restaurantbesøg og andre udfordrende situationer, så du ikke kun taber dig, men også lærer at finde balancen i maden og hverdagen, og ikke fornægter mad eller samvær med andre, fordi du kun må spise helsekost.  

Vi er alle forskellige. Har forskellige hverdage. Kan lide forskellig mad. Vi har også alle forskellige vaner, nogle helt tilbage fra barndommen, ligesom vi har forskellige målsætninger. Kun ved at tage alt dette med ind i ligningen, kan vi få den til at gå op og sammen skabe den ønskede forandring i dit liv og din hverdag. Og det kan du trygt forvente dig af dette forløb.


STØTTE HELE VEJEN 

Din kostvejledning kører via sms, hvor du hver dag løbende over dagen sender billeder af alt, hvad du spiser. Jeg guider og motiverer dig igennem fødselsdage, restaurantbesøg og andre udfordrende situationer. På den måde taber du dig ikke kun. Du lærer også at finde balancen i maden og hverdagen uden at skulle styre bevidst - og trist - uden om alle fristelser og dermed måske også hyggeligt samvær med andre. Hvis kostvaner bliver for unuancerede, risikerer du nemlig at tage det hele på igen, når “kuren” stopper. Kostvejledning hos mig er ikke en kur, men en ny livsstil. Læs mere om min kostvejledning HER.

FITNESS & KOSTVEJLEDNING FAQ

Klik ind på spørgsmålene herunder og læs svaret.

Det optimale for resultatet er, at du udfører programmet 3 gange om ugen med en dags pause i mellem. Er du forhindret, vil 2 gange om ugen - såfremt intensiteten holdes - også forbedre din form. Dog vil effekten og resultaterne udeblive, hvis træningen ikke er kontinuerlig.

Nej, absolut ikke. Jeg sender dig 2. program efter 4. uger. Og 3. program efter 8. uger. Men du bestemmer selv, hvornår du er klar til at gå videre til næste program.

Hvis du bliver syg, skal og må du ikke træne. Det er ikke sundt og vil ej forbedre din form. Vent til du er rask igen og genoptag træningen. Du vil altid kunne starte programmet op enten der, hvor du slap, eller starte forfra med forløbet. Du mister ikke noget materiale.

Så absolut! Online Fitness er fitnessudgaven af ”Flad mave og stærk bækkenbund”. Når jeg skriver konditionstræning, behøver det på ingen måde være løb, som er belastende for bækkenbunden. Konditionstræningen kan du udføre på cykel, romaskine eller crosstrainer.

Har du alment ondt i ryggen – klart ja. Har du større udfordringer med ryggen, men læge eller fysioterapeut har givet dig grønt lys til at gå i gang med fitness træning, så også ja. Er du det mindste i tvivl, så send mig en mail på lotte@arndalspa.dk

Det afhænger af skadens omfang. Send mig en mail og jeg guider dig. lotte@arndalspa.dk

Nej, slet ikke. Det er almindelige maskiner og vægte, som du finder i alle fitnesscentre.

Programmet vil klart kunne hjælpe dig på vej, når ønsket er at gå ned i vægt. Dog skal du i kombination med træningen også have fokus på mængden af mad for at fedtdepoterne reduceres. Klik her for at læse mere om Boot Camp pakken, som er en kombination af Fitnessforløbet og Kostvejledning over 12 uger.

Det kan du tro. Øvelserne bygges pædagogisk op. Vægten i øvelserne, samt intensiteten i intervallerne, tager udgangspunkt i din fysik. Er du i tvivl, så send mig en mail på lotte@arndalspa.dk

Grundprincipperne for træningen af maven og bækkenbunden er naturligvis de samme. Den første forskel er, at ”Flad mave og stærk bækkenbund” er et program designet til at træne hjemme kun ved brug af en bold. Fitnessprogrammet er lavet til træning i et fitnesscenter. Fitnessprogrammet indeholder også en del øvelser til styrkelse af ryggen. Og træningen er generelt en del hårdere, da der arbejdes med vægte og øvelserne sættes i kombination med konditionstræning.

Du kan tabe dig 1/2 - 1 kg om ugen alt efter, hvor meget du har at tabe, og i hvor høj grad, du følger mine anvisninger. Hvis du klikker her, kan læse andres oplevelser

Bestemt ikke. Jeg vejleder personer, som skal tabe mange kilo, men jeg vejleder også dem, som ”bare” er trætte af at kæmpe med de famøse 5-10 kilo og én gang for alle ønsker, at knække koden til det varige vægttab. Min vinkel, når jeg vejleder, er primært sundhed og at den afledte effekt af alle de sunde valg, vi træffer sammen er, at du taber dig. Jeg ser mere vægttabet som et produkt af de sunde valg kombineret med daglig bevægelse end som et mål i sig selv. Det gør processen langt mere positiv. Forløbet er også noget for dig, hvis du (med god grund) føler dig forvirret over de mange kostråd, der findes i dag og har brug for supervision til at finde ud af, hvad der er det bedste for dig. Forløbet skræddersyes til hver enkelt, og derfor henvender det sig også til alle. Vi tager udgangspunkt i lige præcis, der hvor du er i dag, og der, hvor du ønsker at komme hen.

NEJ, du skal spise helt almindelig mad. Ej piller, pulver eller noget, du ikke kan købe i et almindeligt supermarkedet. Du får heller ikke en stor stak opskrifter på den mad, jeg selv spiser, men i stedet retningslinjer indenfor de forskellige kostgrupper. Vi skaber en forandring i og omkring den mad, du godt kan lide og som indgår i din hverdag. Om du bor alene. Spiser meget ude. Rejser meget. Har små børn. Store børn etc.

Ja, da! Jeg tager udgangspunkt i den mad, du kan lide. Og det er ikke noget problem, at du ikke spiser kød - eller andre specifikke madvarer, for den sags skyld. Er du veganer, anbefaler jeg dog, at du tager kontakt til en kostvejleder med dette speciale.

JA. Det er netop målsætningen med mit forløb. At du lykkes med din sundhed - også når du har travlt. Og at vi sammen får skabt gode vaner i det liv og den hverdag, du har. Det er jo nemt at spise sundt, hvis man har uanet mængder tid til at snitte og hakke. Og noget sværere, når man er på farten og deltager i mange sociale arrangementer. Men forløbet tager udgangspunkt i dit liv, og jeg skræddersyer mine råd til din hverdag med alt hvad den indbefatter af børn, kantineforhold, restaurantbesøg etc.

Nej. Målet er at jeg vejleder dig hver eneste dag og guider dig til en varig forandring. Et af de afgørende parametre her er, at dit liv ikke er og skal være perfekt for at det skal lykkes. Mit mål er at sundhed bliver et fundament i din hverdag og ikke noget, der fylder på en negativ måde. Mit mål er ikke, at forløbet hos mig bliver et projekt, som kun kan lykkes, når du har meget overskud og solen skinner. Det, der netop giver en god proces og forandring på den lange bane er, at jeg er der for dig, når hverdagen viser sit sande ansigt på både den gode og mindre gode måde.  Det være sig netop med en uge i sommerhus med hjembagte boller og varm kakao med flødeskum, så sund livsstil ikke bliver enten-eller. Har du en møgtravl uge på jobbet eller noget andet, der kræver særlige hensyn, tager vi naturligvis en dialog det.

Desværre ikke. Du og jeg er i tæt dialog om de psykologiske aspekter af at spise, men har du brug for decideret psykologisk rådgivning, skal du opsøge en psykolog på egen hånd. Ved du på forhånd, at du har udfordringer med spisning og følelser, anbefaler jeg, at vi tager en snak om det inden du tilmelder dig, så vi sammen kan vurdere om forløbet er det rigtige for dig.

Så snart du har betalt for dit forløb, får du en mail med de to første undervisningsvideoer af i alt 2 timers varighed. Desuden får du et handout omkring sundhed - så du også har noget på skrift - en konkret kostplan og fotos af mad, som understøtter undervisningsvideoerne. Endelig får du også det indledende skema, som du skal udfylde og sende retur til mig, hvormed jeg kan skræddersy dit forløb. Og så er du i gang!

21062018_LotteArendal_27572

SPØRGSMÅL?

Du er meget velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål til forløbet.

TELEFON +45 29 99 22 70
LOTTE@ARNDALSPA.DK


Har du brug for at kende mig, min metode og min tilgang sundhed til bedre, inden du beslutter dig? Så følg mig endelig på Instagram lige her.