FLAD MAVE OG STÆRK BÆKKENBUND

Velkommen til et originalt onlineprogram fra Arndal. I programmet deler jeg den metode, som jeg de seneste 25 år har brugt til at hjælpe tusindvis af kvinder til at få en flot, flad mave og en stærk bækkenbund.

PROGRAMMET ER SKABT TIL DIG DER: 

dotdarkstørre
Ønsker fleksibiliteten i at kunne træne det hele hjemme eller vil supplere din eksisterende træning med et onlineprogram.
dotdarkstørre
Én gang for alle vil have en flad, flot mave.
dotdarkstørre
Er træt af ineffektiv træning.
dotdarkstørre
Måske træner en del og kan udføre mange hårde øvelser, men stadig ikke har fået en flad mave eller en stærk bund.
dotdarkstørre
Er nybegynder og gerne vil i gang med at træne, men er i tvivl om, hvordan du gør det rigtigt.
dotdarkstørre
Er blevet mor (måske for mange år siden), og nu har overskuddet til at komme i gang med at tone din krop igen.
dotdarkstørre
Efter en stresset periode drømmer om at få bedre kontakt med din krop igen i et overskueligt program med faglig tryg styring.
dotdarkstørre
Er i overgangsalderen og oplever, at din mave har ændret form (og måske også, at du i nogle situationer kan have svært ved at holde på vandet).
dotdarkstørre
Vil have det sjovt igen med dit spejlbillede og dine tætsiddende kjoler.
dotdarkstørre
Drømmer om igen at føle dig fri, stærk og ubesværet i din krop.
dotdarkstørre
Prioriterer et godt sexliv med orgasmer.

DET FÅR DU:

  • Introduktionsvideo på 35 minutter med faglige forklaringer og mine ekspert-hemmeligheder til de bedste resultater på kortest mulig tid.

  • Et grundprogram for bækkenbund og mave, du kan lave hver dag, så du får en flot flad mave, undgår at tisse i bukserne, når du nyser og hopper, og styrker dine orgasmer.  Alt dette for kun 15 minutter af din tid hver dag!
  • To styrkende træningsprogrammer: Et introducerende program, der sikrer at du har god teknik og dermed optimalt udbytte af træningen, og et overbyggende program med hårdere og sværere øvelser, som får dig endnu tættere på målet om en flad mave og en stærk bækkenbund. Begge programmer indeholder isolerede øvelser for maven og bækkenbunden, men også helkropsøvelser (baller og lår), hvor du integrerer aktiveringen af din core-muskler. Hvert træningsprogram varer 30 minutter.

Simpelt, men effektivt program

En flad mave og en stærk bækkenbund er ikke forbeholdt kvinder i en bestemt alder eller med en bestemt vægt – det handler derimod om at lave optimale øvelser og udføre dem korrekt. Denne præcise træning får du her i programmet, og det vil ikke kun give dig en flottere mave, men også styrke din ryg og forbedre din holdning. Og som en ekstra, men usynlig fordel: Gøre din bækkenbund stærk = ingen uheld med utætheder og et mere udbytterigt sexliv. 

Du kan følge programmet hjemme på stuegulvet, på rejser og i sommerhuset – bare du har en bold og en måtte.

 

Din pris: 497 kr.
Skal vi gå i gang nu, så klik HER


Min garanti til dig:
Du vil kunne se en forskel på din mave efter tre uger!

Ja, du læste rigtigt. Du vil kunne se en forskel. Ikke at du er i mål, men at du er i gang med at tone kroppen op. Det afgørende er naturligvis, at du laver øvelserne rigtigt og følger mine anvisninger for frekvens. Og gør du det, så garanterer jeg, at du kan se forskel efter 3-4 uger. At du er på vej mod dit mål om en fladere mave. 

Feedbacken fra de tusindvis af kvinder, jeg har hjulpet med at få en fladere mave og en stærkere bækkenbund, er, at min metode og teorien bag forankres i kroppen efter de første tre uger, og at det er der, de begynder at kunne se en forskel på deres mave. 

Bonus-fordel: Farvel til rygsmerter!

Er du en af de mange som døjer lidt med ryggen, er programmet også oplagt til dig. Mavemusklernes funktion er at holde ryggen, derfor er en af hemmelighederne bag en stærk ryg en stærk mave. Hele programmet er bygget op omkring at styrke det stabiliserende system og dermed også din ryg. Jeg har fokus på hældningen på bækkenet og en god holdning, hvilket afhjælper rygsmerter. 
 

Så meget kræver programmet af dig for at give resultater

  • Udfør grundprogrammet hver dag. Det tager 15 minutter.

  • Udfør træningsprogrammet hver anden dag, dvs. 3-4 gange om ugen. Det tager 30 minutter. 

Vil du investere den tid i at få en flad mave, en stærk bækkenbund, en rank ryg, færre smerter og bedre orgasmer? Ja, ikke?

Tag dig tid, ingen forærer dig den.

Jeg har aldrig mødt nogen, som har fortrudt, at de er gået i gang med at træne. Kun, at de ikke gik i gang noget før. Ofte tænker man, at i morgen er bedre end i dag. Men som selvstændig og mor til fire kan jeg kun skrive under på, at ’tid til mig’ så absolut ikke er noget, der kommer af sig selv. Den skal jeg selv tage initiativet til. De færreste har deres eget fitnesscenter, som jeg har, og mange har hverken tid eller mulighed for at træne fast i et center. Det er derfor, jeg udvikler mine onlineprogrammer til hjemmebrug: Så du kan få sundhedsværktøjer på højt fagligt niveau, der kan passes ind i din hverdag, og som vil gøre dig til en flot, stærk og energifyldt kvinde.  

Derfor skal vi også tale om sex, når vi taler om bækkenbund

Bækkenbunden er generelt ikke noget, folk elsker at tale og læse om. Det giver associationer til lige at have født og ’gamle damer’. Selv de kvinder, som har udfordringer med bækkenbunden, nævner det ikke selv, når de opsøger mig for vejledning, men først, når de bliver spurgt. 

Og jeg spørger alle kvinder, jeg vejleder, om deres bækkenbund er god. Dertil svarer flere: ”Hvad betyder god?” 

En god bækkenbund kan holde tæt – og drypper altså ikke urin, når man hoster, nyser, hopper eller løber. Derefter spørger jeg til, om de har en god føling med deres bækkenbund. De svarer: ”Hvad betyder en god føling?” 

En god føling er, at du kan mærke inde i skeden, at du kniber, det vil sige, at du kan mærke, at musklerne i bækkenbunden aktiveres. Virkeligt mange kvinder, jeg møder, indrømmer, at deres bækkenbund ville have godt af at blive styrket. 

Ofte trækker de på smilebåndet og siger: ”Ja, det er jo ikke noget, jeg normalt taler om.” Selv dem, der svarer ja til, at de kan holde på vandet under nys, hop og løb, svarer nej til, at de kan mærke i skeden, når de kniber. Nu er jeg ikke sexolog, men træner, så mine spørgsmål stopper der. Men næsten hver gang tænker jeg ved mig selv: ”Er denne kvinde i stand til at få en orgasme?” 

For det er nu engang sådan, at en velfungerende bækkenbund med god kontrol er lig med øget seksuel nydelse og orgasme. Og alene af den grund undrer det mig, at bækkenbunden ikke er et mere hypet emne. De fleste voksne har sex, og det fylder ofte meget i vores liv og parforhold. Dette program vil automatisk få en positiv indflydelse på din fysiologiske evne til at opleve nydelse ved sex. Vi kalder det ’en virkelig positiv bivirkning’ …

En note om delte mavemuskler efter graviditet

Jeg møder mange kvinder i forskellige aldre, som har hørt eller læst om delte mavemuskler. Kvinder som ikke nødvendigvis lige har født, men har født flere år tilbage. Delte mavemuskler er helt normalt, og der er ingen grund til panik. Jeg har selv født fire børn. Mine mavemuskler delte sig lidt første gang, og lidt mere de andre gange. Og min mave er flad i dag. Det er helt normalt, at mavemusklerne har delt sig, det vil de altid gøre under en graviditet. Hos nogle samler de sig helt igen, hos andre gør de ikke. Jeg har set kvinder, der har født fire børn, hvis muskler er helt lukkede. Og så har jeg set kvinder, som kun har født et barn, hvis mave er meget delt. Det er meget individuelt, og ingen af de lægefaglige eksperter, jeg kender, kan sige noget om, hvorfor det forholder sig sådan. Den gode nyhed er, at jeg deler metoden, der får din mave flad og flot igen, med dig her. 

”Det er trist, når der spindes guld på noget, der slet ikke er problem, og at der altid er nogen, som hopper på udokumenterede påstande, der præsenteres som viden.” 

Sådan skriver overlæge Charlotte Wilken-Jensen, som har godkendt mit træningsprogram til gravide omkring træning af maven. Du kan læse hendes indlæg om delte mavemuskler på min blog lige her 

”Husk at fortælle dine kvindelige kursister, at det nok nærmere er deres bækkenbund, som de skal bekymre sig for og koncentrere sig om at træne både før og efter graviditet og fødsel, end at der kan opstå et mellemrum i de lige mavemuskler,” er Charlotte Wilken-Jensens pointe.  Derfor dette programs fokus på stærk bækkenbund – det giver mening, uanset hvordan dine mavemuskler har det lige nu. Om seks uger er de stærke og synligt flottere. 

21062018_LotteArendal_27572

SPØRGSMÅL?

Du er meget velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål til forløbet.

TELEFON +45 53 89 22 70
LOTTE@ARNDALSPA.DK


Har du brug for at kende mig, min metode og min tilgang sundhed til bedre, inden du beslutter dig? Så følg mig endelig på Instagram lige her.

INDLÆG OM DELTE MAVEMUSKLER

Charlotte Wilken-Jensen, speciallæge i kvindesygdomme og fødsler, ledende overlæge, fødeafdelingen, Amager Hvidovre Hospital -> Har skrevet et indlæg til min blog om delte mavemuskler
LÆS INDLÆGGET HER