FLAD MAVE OG STÆRK BÆKKENBUND

Når du træner maven, træner du nemlig samtidig det stabiliserende system, også kendt som core. Her fokuseres der særligt på bækkenets hældning og en god holdning, hvilket vil afhjælpe eventuelle ryg- og lændesmerter.    

Feedbacken fra tidligere klienter er, at træningen viser sine tegn på kroppen efter de første tre uger.

PROGRAMMET ER SKABT TIL DIG DER: 

dotdarkstørre
Ønsker fleksibiliteten i at kunne træne det hele hjemme eller vil supplere din eksisterende træning med et onlineprogram.
dotdarkstørre
Én gang for alle vil have en flad, flot mave.
dotdarkstørre
Er træt af ineffektiv træning.
dotdarkstørre
Måske træner en del og kan udføre mange hårde øvelser, men stadig ikke har fået en flad mave eller en stærk bund.
dotdarkstørre
Er nybegynder og gerne vil i gang med at træne, men er i tvivl om, hvordan du gør det rigtigt.
dotdarkstørre
Er blevet mor (måske for mange år siden), og nu har overskuddet til at komme i gang med at tone din krop igen.
dotdarkstørre
Efter en stresset periode drømmer om at få bedre kontakt med din krop igen i et overskueligt program med faglig tryg styring.
dotdarkstørre
Er i overgangsalderen og oplever, at din mave har ændret form (og måske også, at du i nogle situationer kan have svært ved at holde på vandet).
dotdarkstørre
Vil have det sjovt igen med dit spejlbillede og dine tætsiddende kjoler.
dotdarkstørre
Drømmer om igen at føle dig fri, stærk og ubesværet i din krop.
dotdarkstørre
Prioriterer et godt sexliv med orgasmer.

DET FÅR DU:

  • Introduktionsvideo på 35 minutter med faglige forklaringer og mine ekspert-hemmeligheder til de bedste resultater på kortest mulig tid.

  • Et grundprogram for bækkenbund og mave, du kan lave hver dag, så du får en flot flad mave, undgår at tisse i bukserne, når du nyser og hopper, og styrker dine orgasmer.  Alt dette for kun 15 minutter af din tid hver dag!
  • Et introducerende program, som sikrer, at du har god teknik og dermed får optimalt udbytte af træningen, samt et overbyggende program med hårdere og sværere øvelser, som får dig endnu tættere på dit mål. Begge programmer indeholder isolerede flad mave øvelser og øvelser for bækkenbunden, men også øvelser for hele kroppen

EN KOMBINATION AF KOST & TRÆNING

Få at opnå det bedste resultat kombinerer vi dit træningsforløb med også at se på, hvad du spiser - dette for at arbejde mod en fladere mave og sundere krop, hvilket kun vil være et boost for resultaterne

Ønsker du én gang for alle at få en flot, flad mave og komme i bedre kontakt med din krop i et overskueligt program med faglig tryg styring? Så klik ind HER, og du er i gang.

GUIDED KOSTVEJLEDNINGEN 

Din kostvejledning kører via sms, hvor du hver dag løbende over dagen sender billeder af alt, hvad du spiser. Jeg guider og motiverer dig igennem fødselsdage, restaurantbesøg og andre udfordrende situationer. På den måde taber du dig ikke kun. Du lærer også at finde balancen i maden og hverdagen uden at skulle styre bevidst - og trist - uden om alle fristelser og dermed måske også hyggeligt samvær med andre. Hvis kostvaner bliver for unuancerede, risikerer du nemlig at tage det hele på igen, når “kuren” stopper. Kostvejledning hos mig er ikke en kur, men en ny livsstil. Læs mere om min kostvejledning HER.

21062018_LotteArendal_27572

SPØRGSMÅL?

Du er meget velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål til forløbet.

TELEFON +45 53 89 22 70
LOTTE@ARNDALSPA.DK


Har du brug for at kende mig, min metode og min tilgang sundhed til bedre, inden du beslutter dig? Så følg mig endelig på Instagram lige her.