KOSTVEJLEDNING

Et resultatskabende og ufanatisk kostkoncept, der giver dig nye og vedvarende vaner, og som én gang for alle får dig mål med en sund og slank krop.

4 ugers kostvejledning 1.797 kr. 12 ugers kostvejledning – spar 594 kr.

KOSTVEJLEDNING

Dette er ikke ugens, månedens eller årets fikse idé om, hvad du kan og må spise. Det er et personligt og skræddersyet vejledningsforløb, som bygger på videnskab, og som kommer hele vejen rundt om dig for at få dig i mål. Her handler det om helt almindelig sund mad i de rigtige mængder ud fra, hvor meget - eller lidt - du bevæger dig. 

Hver dag sender du billeder af alt, hvad du spiser. Jeg guider og motiverer dig igennem fødselsdage, restaurantbesøg og andre udfordrende situationer, så du ikke kun taber dig, men også lærer at finde balancen i maden og hverdagen, og ikke fornægter mad eller samvær med andre, fordi du kun må spise helsekost.  

Vi er alle forskellige. Har forskellige hverdage. Kan lide forskellig mad. Vi har også alle forskellige vaner, nogle helt tilbage fra barndommen, ligesom vi har forskellige målsætninger. Kun ved at tage alt dette med ind i ligningen, kan vi få den til at gå op og sammen skabe den ønskede forandring i dit liv og din hverdag. Og det kan du trygt forvente dig af dette forløb.

Vær opmærksom på, at alle kan være med – mænd som kvinder – uanset vægt eller alder.

Læs udtalelser fra folk, der har fulgt min kostvejledning her.

 

Ønsker du en gang for alle at knække koden til den sunde livsstil og den slanke krop, så klik HER.

Forløbet er delt op i 3 moduler på hver 4 uger. Modulerne kan købes hver for sig, men du kan også købe den samlede pakke og opnå en kontant rabat.

DET FÅR DU:

 • Daglig og personlig feedback på kostindtag per sms
 • Ugentlig feedback på logbog over aktivitet/bevægelse
 • Statusrapportering hver 4. uge for at optimere din proces
 • Løbende svar på alle de spørgsmål, du måtte have undervejs
 • I 1. modul får du to videoer af en times varighed
 • I 2. modul får du en video af en times varighed
 • I 3. modul får du en video af 50 minutters varighed, samt 3 lydfiler, hvor jeg med udgangspunkt i de spørgsmål og udfordringer, jeg ved gør en forskel, har vores psykolog Sisse Find Nielsen med for at give dig konkrete værktøjer.

3 MODULER

Forløbet strækker sig over 12 uger og 3 moduler

1. Modul (uge 1 til 4):

Kom godt fra start med enkle kostprincipper, der bygger på helt almindelig mad og som er lette at implementere i en hvilken som helst slags hverdag.

Få konkrete værktøjer til at opnå en varig livstilsforandring.

I undervisningsvideo nr. 1 gennemgår jeg emnerne: Sundhed, balancen mellem mængde af mad og sundhed, træning og daglig bevægelse, faste, det positive mind-set, koststrategier, alkohol, kaffe, motivation mm.

I undervisningsvideo nr. 2 gennemgår jeg de grundlæggende principper for opbygningen af kosten, hvorefter jeg går i køkkenet og kommer med konkrete eksemler.

Du får (også):  

 • Daglig feedback på kostindtag
 • Ugentlig feedback på logbog
 • Og løbende svar på alle de spørgsmål, du måtte have undervejs

Køb uge 1-4 her

2. Modul (uge 4 til 8):

I modul 2 går vi mere i dybden med teorien og dernæst din forandring. Vi evaluerer din forandring over de første 4 uger og sætter ind, hvor det gør størst forskel for dig.

Måske spænder noget så umiddelbart fjernt som dit søvnmønster ben for, at du optimer dit resultat - blot for at nævne et klassisk eksempel. Målet er hele tiden at opnå større forståelse og bedre resultater.

Vi ser nærmere på kostens fordeling, næringsrig mad, hvad der påvirker sult og mæthed, søvn, energiomsætningens betydning for den sunde krop. Du vil blive (meget) klogere på alle de faktorer, som påvirker din forbrænding og hvad du konkret kan gøre i din hverdag.

Du får (også):

 • Daglig feedback på kostindtag
 • Ugentlig feedback på logbog
 • Og løbende svar alle de spørgsmål du måtte have undervejs

 

Køb uge 4-8 her

3. Modul (uge 8 til 12):

Det 3. modul har fokus på at få dig helt i mål med din forandringsproces. At få vendt alle aspekter af den sunde livsstil og vanedannelse. Vi ser nærmere på det psykiske aspekt af at spise. Du får gode råd til at kosten ikke bliver enten-eller og at sundhed bliver et ”projekt”. Vi ser på madens betydning for at fejre, feste, trøste, vaner (både de gode og mindre gode) og kedsomhed. Vi ser på, hvilke kulturer og subkulturer, du indgår i. Situationsbetinget spisning. Portioners størrelse og kunsten at levne, når du ikke er sulten mere.
Forløbet starter med en undervisningsvideo på 50 minutter. En video, der har til formål at sætte en masse spørgsmål i gang hos dig. Efter du har set videoen, skal du sende mig en mail, hvor du beskriver dig selv i forhold til indholdet i videoen – og så returnerer jeg med grundig feedback.

Du får (også):

 • Ugentlig feedback på logbog
 • Løbende svar på alle de spørgsmål, du måtte have til mig undervejs

 

Køb uge 8-12 her

DERFOR ER FORLØBET 12 UGER

For mange år siden var jeg på et seminar i USA, hvor en psykolog forklarede, hvordan man som vejleder bedst faciliterer en forandring hos et andet menneske. Hvordan man bedst fik folk til at ændre vaner. Han kom med et eksempel, der gjorde stort indtryk på mig: ”Hvis en person kommer ind til en vejleder én gang og får en præcis handlingsplan for, hvad personen skal gøre, så lykkes det kun for 5% at ændre vaner på egen hånd. Hvis personen kom ind til den samme vejleder én gang om ugen i 12 uger, var succesraten hele 82%. Det faktum, at der løbende blev fulgt op. At der vedvarende var en vejleder i den anden ende, som fulgte op og gav gode råd, gjorde den afgørende forskel. Ikke den indledende information. Da jeg kom retur til Denmark, lavede jeg mit 12-ugers forløb, Body Boot Camp, som har været en succes fra start. Og har efterfølgende udviklet det i digital form.

SÅDAN FOREGÅR DET

Så snart du har købt forløbet, modtager du opstartspakke, som indeholder:

1. Et indledende skema, du skal udfylde og sende retur. Skemaet er personligt og indeholder spørgsmål til din målsætning, fysisk, historik mm, som danner grundlaget for dit forløb.

2. De to første undervisningsvideoer, som har en samlet varighed på 1 time og 45 minutter, får dig godt og sikkert fra start

3. Et handout – Sund med Arndal – for dig, som også gerne vil have noget af indholdet på skrift

4. Billedmateriale med kosteksempler, så du er helt klar til at gå i gang

 

For hver uge du er i forløb, skal du udfylde en logbog og sende retur.

Du modtager løbende yderligere materiale både i form af tekst og lydfiler, som uddyber det indledende materiale og giver dig gode råd, faglige forklaringer, forståelse for din forandringsproces, inspiration og motivation.  

Over de næste fire til otte uger sender du mig løbende over dagen mms’er af, hvad du spiser. Du vil i bytte for dine madbilleder få lige så løbende feedback fra mig og opdateringer på din strategi, eks.: ”Der mangler proteiner på din tallerken” - helt forenklet sagt. Det betyder, at du vil blive holdt på sporet – og til ilden – hele tiden. Igen baseret på mine års erfaring som vejleder ved jeg, at daglig kontakt er virkelig effektivt og gør den helt store forskel.

KLIK IND PÅ OVERSKRIFTEN OG LÆS SVARET

Du kan tabe dig 1/2 - 1 kg om ugen alt efter, hvor meget du har at tabe, og i hvor høj grad, du følger mine anvisninger. Hvis du klikker her, kan du se, hvor meget tidligere deltagere har tabt sig på 12 uger – LINK.

Bestemt ikke. Jeg vejleder personer, som skal tabe mange kilo, men jeg vejleder også dem, som ”bare” er trætte af at kæmpe med de famøse 5-10 kilo og én gang for alle ønsker, at knække koden til det varige vægttab. Min vinkel, når jeg vejleder, er primært sundhed og at den afledte effekt af alle de sunde valg, vi træffer sammen er, at du taber dig. Jeg ser mere vægttabet som et produkt af de sunde valg kombineret med daglig bevægelse end som et mål i sig selv. Det gør processen langt mere positiv. Forløbet er også noget for dig, hvis du (med god grund) føler dig forvirret over de mange kostråd, der findes i dag og har brug for supervision til at finde ud af, hvad der er det bedste for dig. Forløbet skræddersyes til hver enkelt, og derfor henvender det sig også til alle. Vi tager udgangspunkt i lige præcis, der hvor du er i dag, og der, hvor du ønsker at komme hen.

NEJ, du skal spise helt almindelig mad. Ej piller, pulver eller noget, du ikke kan købe i et almindeligt supermarkedet. Du får heller ikke en stor stak opskrifter på den mad, jeg selv spiser, men i stedet retningslinjer indenfor de forskellige kostgrupper. Vi skaber en forandring i og omkring den mad, du godt kan lide og som indgår i din hverdag. Om du bor alene. Spiser meget ude. Rejser meget. Har små børn. Store børn etc.

Ja, da! Jeg tager udgangspunkt i den mad, du kan lide. Og det er ikke noget problem, at du ikke spiser kød - eller andre specifikke madvarer, for den sags skyld. Er du veganer, anbefaler jeg dog, at du tager kontakt til en kostvejleder med dette speciale.

JA. Det er netop målsætningen med mit forløb. At du lykkes med din sundhed - også når du har travlt. Og at vi sammen får skabt gode vaner i det liv og den hverdag, du har. Det er jo nemt at spise sundt, hvis man har uanet mængder tid til at snitte og hakke. Og noget sværere, når man er på farten og deltager i mange sociale arrangementer. Men forløbet tager udgangspunkt i dit liv, og jeg skræddersyer mine råd til din hverdag med alt hvad den indbefatter af børn, kantineforhold, restaurantbesøg etc.

JA. Derfor hedder forløbet også ”livsstil” og ikke kun kost. At du bevæger dig hver dag er fundamentet i en sund livsstil. Du skal derfor ugentligt igennem hele forløbet udfylde en logbog med dagens skridt/cykling og den sport eller træning, du laver. Forløbet indeholder ikke træningsprogrammer med specifikke øvelser som sådan, men jeg motiverer dig til og holder øje med, at du bevæger dig dagligt samt dyrker sport et par gange om ugen. Den sport, du kan lide. Det kan både være tennis, badminton, fodbold etc. Bare alt noteres i din logbog, så det indgår i min feedback og evaluering af din proces.

Riiiigeligt. I forløbet første 8 uger skal du dagligt sende billeder af alt, hvad du spiser løbende over dagen, samt en redegørelse for dagens bevægelse. For overblikkets skyld udfylder du også en logbog online med din bevægelse i form af skridt og cykling samt træning. Her noterer du ligeledes din vægt én gang om ugen, så vi kan følge din forandring fra uge til uge.

Nej. Målet er at jeg vejleder dig hver eneste dag og guider dig til en varig forandring. Et af de afgørende parametre her er, at dit liv ikke er og skal være perfekt for at det skal lykkes. Mit mål er at sundhed bliver et fundament i din hverdag og ikke noget, der fylder på en negativ måde. Mit mål er ikke, at forløbet hos mig bliver et projekt, som kun kan lykkes, når du har meget overskud og solen skinner. Det, der netop giver en god proces og forandring på den lange bane er, at jeg er der for dig, når hverdagen viser sit sande ansigt på både den gode og mindre gode måde.  Det være sig netop med en uge i sommerhus med hjembagte boller og varm kakao med flødeskum, så sund livsstil ikke bliver enten-eller. Har du en møgtravl uge på jobbet eller noget andet, der kræver særlige hensyn, tager vi naturligvis en dialog det.

Desværre ikke. Du og jeg er i tæt dialog om de psykologiske aspekter af at spise, men har du brug for decideret psykologisk rådgivning, skal du opsøge en psykolog på egen hånd. Ved du på forhånd, at du har udfordringer med spisning og følelser, anbefaler jeg, at vi tager en snak om det inden du tilmelder dig, så vi sammen kan vurdere om forløbet er det rigtige for dig.

Så snart du har betalt for dit forløb, får du en mail med de to første undervisningsvideoer af i alt 2 timers varighed. Desuden får du et handout omkring sundhed - så du også har noget på skrift - en konkret kostplan og fotos af mad, som understøtter undervisningsvideoerne. Endelig får du også det indledende skema, som du skal udfylde og sende retur til mig, hvormed jeg kan skræddersy dit forløb. Og så er du i gang!

21062018_LotteArendal_27572

SPØRGSMÅL?

Du er meget velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål til forløbet.

TELEFON +45 53 89 22 70
LOTTE@ARNDALSPA.DK


Har du brug for at kende mig, min metode og min tilgang sundhed til bedre, inden du beslutter dig? Så følg mig endelig på Instagram lige her.