ARNDAL FITNESS

I programmet deler jeg den mest effektive metode, som jeg de seneste 25 år har brugt på de kvinder, der møder op i mit fitnesscenter. Øvelser skræddersyet til at give en flot, feminin og stærk kvindekrop. Og med en programopbygning, der bygger på videnskab, resultater og effektivisering. 


Er du klar til at komme i gang, så KLIK IND HER og jeg deler metoden med dig 

En flot krop med tonede lår og baller. En rank holdning med en smidig og stærk ryg. Slanke, tonede arme og ikke mindst en flad mave og en stærk bækkenbund. Det lyder som et fuldtidsjob at komme bare i nærheden af sådan en krop, men faktum er (heldigvis), at det kun kræver den rigtige metode og den rigtige opbygning af programmet i sammensætningen af øvelserne. Primære fokus på teknikken og dernæst på intensiteten.

Klik ind HER og se med egne øjne de resultater, som tidligere deltagere på mit Bootcamp forløb har opnået ved netop denne metode.

PROGRAMMET ER SKABT TIL DIG DER ØNSKER:

dotdarkstørre
Det optimale fedtforbrændende program, der i kombination med kostændring kan gøre mirakler ved din figur
dotdarkstørre
At tone og stramme din krop op på den mest effektive måde. Læs: kun 3 timer om ugen
dotdarkstørre
Er træt af at bruge tid i fitnesscenteret uden at kunne se forskel på din krop
dotdarkstørre
At starte op med fitnesstræning, men gerne vil have en udførlig plan at holde dig til
dotdarkstørre
Ideer og inspiration øvelser og opbygning af dine træningsprogrammer for optimal effekt
dotdarkstørre
Få en flot, rank holdning
dotdarkstørre
En stærk og smidig ryg uden smerter
dotdarkstørre
Øge din muskelmasse og styrke
dotdarkstørre
At forbedre nøgletallet for din sundhed, nemlig konditallet
dotdarkstørre
Mere energi og overskud
dotdarkstørre
Én gang for alle vil have en flad, flot mave
dotdarkstørre
Er blevet mor (måske for mange år siden) og nu har overskuddet og tiden til at gå i fitnesscenter og komme i gang med at tone din krop igen
dotdarkstørre
Grundet overgangsalder ønsker at sætte både fedtforbrænding, muskler og knogler i centrum
dotdarkstørre
Vil have det godt igen med dit spejlbillede og dit tætsiddende tøj
dotdarkstørre
Drømmer om at føle dig fri, stærk og ubesværet i din krop
dotdarkstørre
Prioriterer en stærk bækkenbund, som giver et godt sexliv med orgasmer

MED ARNDAL FITNESS ONLINE FÅR DU HELT KONKRET:

 • Introduktionsvideo på 35 minutter med faglige forklaringer om programmernes opbygning og mine ekspert-hemmeligheder til de bedste resultater på kortest mulig tid.
 • Et grundprogram for bækkenbund og mave, du skal lave hver dag. Det hjælper dig til at indarbejde den korrekte og optimale teknik i forhold til træning af maven og bækkenbunden, som skal implementeres i fitnessøvelserne.  Det giver dig ikke kun en flot flad mave. Du undgår også at tisse i bukserne, når du nyser og hopper, ligesom det styrker dine orgasmer. Alt dette for kun 15 minutter af din tid hver dag!
 • Hele 3 træningsprogrammer med henholdsvis 10, 9 og 9 øvelser. Hvert træningsprogram har en samlet varighed på 60 minutter inklusiv konditionstræning og laver en progression fra begynder til let øvet og øvet.
 • Træningsøvelserne er nøje instrueret i videoer én for én. For at få god indsigt i og forståelse for teknikken i hver øvelse anbefaler jeg, at du ser dem hjemme. Så kan du meget lidt let finde frem til den enkelte øvelse, når du står i fitnesscenteret. 
 • Hvert program inkluderer de af Sundhedsstyrelsen anbefalede 20 minutters træning med høj intensitet i en sjov og varierende kombination med træningsøvelser for hele din krop. Se Sundhedsstyrelsesns anbefalinger her. 
 • I forhold til konditionstræningen, som er indarbejdet i programmerne, bestemmer du selv, om skal være på cykel, romaskine, stepmaskine eller løbebånd.
 • Så snart, du har købt forløbet, modtager du det første program, og efter 4. og 8. uge frigives de nye programmer.
 • Henover de 12 uger modtager du løbende materiale per mail med inspiration og motivation, så du hele tiden holdes ved ilden
 • Al den løbende sparring, du måtte have brug for til din træning. Jeg er kun en mail væk.

Så meget kræver programmet af dig for at give resultater

 • Jeg anbefaler, at du træner hvert program 12 gange. Det svarer til, at du træner hvert program 3 gange om ugen i 4 uger.
 • Hvert program har en varighed på 60 minutter.
 • Det helt afgørende, er at du giver dig selv 100% (læs = presser dig selv) med udgangspunkt i din (skiftende) form hele programmet igennem. Alle kan være med uanset form. Vi forbedrer din form fra, hvor du er. 

 

Din Pris: 497 kr. Skal vi gå i gang nu, så klik HER

Min garanti til dig:
Du vil kunne se en forskel efter tre uger!

Ja, du læste rigtigt. Du vil kunne se en forskel. Ikke at du er i mål, men at du er i gang med at tone kroppen op. Det afgørende er naturligvis, at du laver øvelserne rigtigt og følger mine anvisninger for frekvens. Og gør du det, så garanterer jeg, at du kan se forskel efter 3-4 uger. At du er på vej mod dit mål om en flot og stærk kvindekrop. Og ikke mindst, at du efter 12 uger med gennemførsel af de 3 programmer oplever energi og overskud på et helt nyt plan. At du har fået en mere tonet krop; en stærkere og smidigere ryg; en fladere mave og en bækkenbund, der kan mere end holde tæt: Den giver dig også et større seksuelt udbytte.

 

Bonus-fordel: Farvel til rygsmerter!

Noget af det bedste ved træning i maskiner er, at du kan arbejde med de mest optimale øvelser til at opnå en både smidig og stærk ryg. I kombination med den korrekte træning af mave og bækkenbund opnår du ikke kun en flad mave. Du får også en flot rank holdning, som vil få dig til at se højere, smukkere og mere selvsikker ud - uanset hvor høj, smuk og selvsikker, du allerede er.   

Gør den kedelige bækkenbundstræning til en del af din fitness træning

Det er ganske pædagogisk ukorrekt af mig at bruge ordet ”kedeligt”, men det er ikke desto mindre det ord, de fleste kvinder sætter sammen med ordet ”bækkenbundstræning”. I programmet her sætter vi træningen af bækkenbunden ind som en del af din fitnesstræning og får både gjort det interessant og effektivt. 

Bækkenbunden skal i fokus hos os kvinder – uanset alder. En god og velfungerende hjælper os til at holde tæt ved host, nys og hop, og så leder det i den mere ’sexede’ ende også til et større udbytte seksuelt.  

Dit første mål er, at have en god føling af din bækkenbund og dernæst at styrke den. 

En god føling er, at du kan mærke inde i skeden, at du kniber, det vil sige, at du kan mærke, at musklerne i bækkenbunden aktiveres. Virkelig mange kvinder, jeg møder, indrømmer, at deres bækkenbund ville have godt af at blive styrket. 

Ofte trækker de på smilebåndet og siger: ”Ja, det er jo ikke noget, jeg normalt taler om.” Selv dem, der svarer ja til at de kan holde på vandet under nys, hop og løb, svarer nej til at de kan mærke i skeden, når de kniber. Nu er jeg ikke sexolog, men træner, så mine spørgsmål stopper der. Men næsten hver gang tænker jeg ved mig selv: ”Er denne kvinde i stand til at få en orgasme?” 

For det er nu engang sådan, at en velfungerende bækkenbund med god kontrol er lig med øget seksuel nydelse og orgasme. Og alene af den grund undrer det mig, at bækkenbunden ikke er et mere hypet emne. De fleste voksne har sex, og det fylder ofte meget i vores liv og parforhold. Dette program vil automatisk få en positiv indflydelse på din fysiologiske evne til at opleve nydelse ved sex. Vi kalder det ’en virkelig positiv bivirkning’ 

FITNESS FAQ

Klik ind på spørgsmålene herunder og læs svaret.

Det optimale for resultatet er, at du udfører programmet 3 gange om ugen med en dags pause i mellem. Er du forhindret, vil 2 gange om ugen - såfremt intensiteten holdes - også forbedre din form. Dog vil effekten og resultaterne udeblive, hvis træningen ikke er kontinuerlig.

Nej, absolut ikke. Jeg sender dig 2. program efter 4. uger. Og 3. program efter 8. uger. Men du bestemmer selv, hvornår du er klar til at gå videre til næste program.

Hvis du bliver syg, skal og må du ikke træne. Det er ikke sundt og vil ej forbedre din form. Vent til du er rask igen og genoptag træningen. Du vil altid kunne starte programmet op enten der, hvor du slap, eller starte forfra med forløbet. Du mister ikke noget materiale.

Så absolut! Online Fitness er fitnessudgaven af ”Flad mave og stærk bækkenbund”. Når jeg skriver konditionstræning, behøver det på ingen måde være løb, som er belastende for bækkenbunden. Konditionstræningen kan du udføre på cykel, romaskine eller crosstrainer.

Har du alment ondt i ryggen – klart ja. Har du større udfordringer med ryggen, men læge eller fysioterapeut har givet dig grønt lys til at gå i gang med fitness træning, så også ja. Er du det mindste i tvivl, så send mig en mail på lotte@arndalspa.dk

Det afhænger af skadens omfang. Send mig en mail og jeg guider dig. lotte@arndalspa.dk

Nej, slet ikke. Det er almindelige maskiner og vægte, som du finder i alle fitnesscentre.

Programmet vil klart kunne hjælpe dig på vej, når ønsket er at gå ned i vægt. Dog skal du i kombination med træningen også have fokus på mængden af mad for at fedtdepoterne reduceres. Klik her for at læse mere om Boot Camp pakken, som er en kombination af Fitnessforløbet og Kostvejledning over 12 uger.

Det kan du tro. Øvelserne bygges pædagogisk op. Vægten i øvelserne, samt intensiteten i intervallerne, tager udgangspunkt i din fysik. Er du i tvivl, så send mig en mail på lotte@arndalspa.dk

Grundprincipperne for træningen af maven og bækkenbunden er naturligvis de samme. Den første forskel er, at ”Flad mave og stærk bækkenbund” er et program designet til at træne hjemme kun ved brug af en bold. Fitnessprogrammet er lavet til træning i et fitnesscenter. Fitnessprogrammet indeholder også en del øvelser til styrkelse af ryggen. Og træningen er generelt en del hårdere, da der arbejdes med vægte og øvelserne sættes i kombination med konditionstræning.

21062018_LotteArendal_27572

SPØRGSMÅL?

Du er meget velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål til forløbet.

TELEFON +45 53 89 22 70
LOTTE@ARNDALSPA.DK


Har du brug for at kende mig, min metode og min tilgang sundhed til bedre, inden du beslutter dig? Så følg mig endelig på Instagram lige her.